Allt för sjön, inte TV-shop

Årets mässa är slut och det är bara att ladda om för nästa, Sportfiskemässan 2018 http://sportfiskemassan.se/ som går av stapeln på Stockholmsmässan, Älvsjö den 16-18 mars och självklart rapporterar nedskrivet.se därifrån.

Dock ska ju Allt för sjön först sammanfattas och bland de produkter som visats upp vill jag slå ett slag för OxyG AB som arbetar med biologisk avloppsrensning och deras ”OxyG Camper”. Ni vet hur det är, en produkt eller i det här fallet fler känns vid en första anblick att vara något från TV-shop, för bra för att vara sant, men i det här fallet befinner vi oss långt från svettiga TV-studios med betald publik och hysteriska programledare som säljer vad som helst bara avansen är stor nog.

Camper

Här pratar vi om en spännande, innovativ kvalitetsprodukt. För några år sedan just på en båtmässa köpte jag trots en viss tveksamhet en burk som skulle hjälpa nedbrytningen i avloppstanken på båten, dessutom hjälpa mot dålig lukt och stopp i avloppet. Hemma igen tömde jag en skopa i diskhon och till min förvåning släppte de envisa stopp som jag svurit över i en längre tid. Upplever också att jag tömmer avloppstanken i båten mer sällan och Ingen lukt! Och de vet många av oss hur kul det är på en skala från 1-2 att ligga granne med en båt som inte sköter sin tank. Kan tänka mig att Ni med husbil känner igen problemet? OxyG AB har fler produkter, Sanitation Wax som tar bort urinlukt från toalettstolen är också en välsignelse i båtens begränsade utrymme och i min mulltoa i fritidshuset. Prisvärda produkter med lång hållbarhet och mycket dryga. Besök https://www.oxyg.se/ för att läsa mer och beställa, själv investerade jag i en enkilosburk Camper så jag kommer klara mig rätt länge och även om de inte syns att jag använder den så känns det, p.g.a. luktfritt.

Årets mässa är slut och jag vill gratulera såväl utställare som arrangörer för ett väl genomfört evenemang. Ni är på rätt väg/Christofer